Så fungerar det

  • Beställ varan

    Välj den produkt och det abonnemang som passar dig och gör din beställning online.

  • Använd den

    Använd produkten så mycket du vill under din abonnemangstid.

  • Skicka tillbaka

    Du kan när som helst säga upp din prenumeration och returnera varorna till oss. Vi ser till att någon annan får möjlighet att använda dem.

Använda istället för att äga

Traditionell shopping och konsumtion har tyvärr fört med sig stora problem i form av överproduktion och överkonsumtion. Gigantiska sopberg, klimatförändringar och förlust av biologisk mångfald är några av de problem som överproduktionen skapar.

Prylar som går sönder, eller som alltför snabbt blir omoderna är några anledningar till att vi hamnat här. För att tjäna pengar har traditionella bolag behövt sälja enorma volymer av sina produkter och det har lett till dålig kvalitet och för mycket saker.

I Freyahs modell tjänar producenten mer pengar ju bättre produkten är, ju längre den kan användas utan att gå sönder, och ju fler som kan och vill använda den. På så sätt uppmuntrar vi producenter att göra produkter som har tillräckligt hög kvalitet och som håller för att hyras ut om och om igen. Och det är tvärtemot dagens "vanliga" modell.

Vi och våra producenter och partners är vi övertygade om att detta är framtidens konsumtion, just för att dagens överkonsumtion helt enkelt inte längre håller.

FAQ

Hur fungerar Freyahs prenumerationstjänst?

Vilka typer av produkter erbjuder Freyah?

Kan jag ändra eller uppgradera min prenumeration?

Hur returnerar jag produkterna när jag säger upp min prenumeration?

Tillkommer det några extra kostnader för frakt och returer?

Kan jag hyra flera produkter samtidigt?

Följ vår resa